Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chemical and fatty acid composition of meat of wild boars fed on diets containing polyunsaturated fatty acids

TitleChemical and fatty acid composition of meat of wild boars fed on diets containing polyunsaturated fatty acids
Publication TypeArticolo su Rivista peer-reviewed
Year of Publication2003
AuthorsDimatteo, Salvatore, Marsico G., Facciolongo A.M., Ragni M., and Zezza F.
JournalItalian Journal of Animal Science
Volume2
Pagination418 - 420
Date Published2003
ISBN Number15944077 (ISSN)
KeywordsFatty acids, Meat quality, Wild boar
Notes

Cited By :5Export Date: 17 July 2015Correspondence Address: Dipartimento di Produzione Animale, Università di BariItalyReferences: (1980) Zoot. Nutr. Anim., 6, pp. 19-34. , A.S.P.A;Barsottelli, E., Berra, B., (1994) Riv. Italiana delle Sostanze Grasse, 71, pp. 11-15; Folch, J., Lees, M., Slogane Stanley, G.H., (1957) J. Biol. Chem., 256, pp. 497-508; Laudadio, V., Marsico, G., Decandia, A.D., Vicenti, A., Ciruzzi, B., (1997) Proc Nat. Congr. "Allevamenti di Selvaggina", pp. 233-240. , Bastia Umbra, 4-5 Aprile; Lucifero, M., Giorgetti, A., (1987) Proc. 9th Nat. Cong. "Allevamenti di Selvaggina", pp. 149-175. , Bastia Umbra, 15-16 Maggio; Marsico, G., Lestingi, A., Caputi Jambrenghi, A., (1998) Riv. di Suinicoltura, 5, pp. 25-38; Marsico, G., Vicenti, A., Laudadio, V., Alba, V., Dimatteo, S., Caputi Jambrenghi, A., Vonghia, G., (1999) Proc. 5th Nat. Cong. "Biodiversità e Sistemi Eco-compatibili", pp. 883-890. , Caserta, San Leucio, 9-10 Settembre; Marsico, G., Alba, V., Pinto, F., Tateo, A., Ragni, M., (2001) Proc. 36th Simp. Intern. Zootecnia, pp. 169-174. , Portonovo (AN), 27 aprile; (1996) SAS/STAT. User’s Guide, , SAS, SAS Inst. Inc. Cary NC. USA; Vicenti, A., Marsico, G., Centoducati, P., Ragni, M., Tateo, A., (1997) Proc. 14th Nat. Cong. "Allevamenti di Selvaggina", pp. 225-232. , Bastia Umbra, 4-5 Aprile

URLhttp://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-55449118266&partnerID=40&md5=0d07c4cd2145bc8a73759b7492be16b8
Citation Key5379